BLIJF BAAS OVER MIGRAINE

VERLICHTING VAN MIGRAINE

Migraine haalt je uit je dagelijks leven. Het zondert je af van de externe wereld, je familie en je vrienden. Daarom is er Excedryn®.

Excedryn verlicht niet alleen de hoofdpijn, het verlicht ook symptomen zoals misselijkheid en overgevoeligheid voor licht en geluid.


Nieuw in de strijd tegen migrane Excedrin product verpakking | Vrouw met hoofdpijn | Overbelicht raam | Wekker | Vreemd zicht
Open hier de bijsluiter

Hoe gebruik ik Excedryn?

Volwassenen (18 jaar of ouder):

Voor de behandeling van hoofdpijn:

Neem 1 tablet met een vol glas water in als de hoofdpijn opkomt. Indien nodig kunt u nog 1 tablet innemen 4 tot 6 uur later. In geval van meer ernstige pijn, neem 2 tabletten met een vol glas water in wanneer de hoofdpijn opkomt. Indien nodig kunt u nog 1-2 tabletten innemen 4 tot 6 uur later. Gebruik Excedryn niet langer dan 4 dagen voor hoofdpijn zonder uw arts te raadplegen.

Voor de behandeling van migraine:

Neem 2 tabletten in met een vol glas water als de migrainesymptomen of migraine-aura opkomen. Zo nodig kunt u nog 2 tabletten innemen met 4 tot 6 uur tussen de innames. Als uw migraine niet verbetert binnen 2 uur na de eerste dosis van 2 tabletten Excedryn, moet u een arts raadplegen. Gebruik Excedryn niet langer dan 3 dagen voor migraine zonder uw arts te raadplegen.


Dit product bevat paracetamol; Gebruik het niet met andere geneesmiddelen die ook paracetamol bevatten. Paracetamol zit in veel geneesmiddelen ter behandeling van pijn, koorts, symptomen van verkoudheid en griep, en slaapmiddelen. Als u een lever- of nierziekte heeft, overleg dan met uw arts voordat u paracetamol inneemt. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis, aangezien dit ernstige schade kan veroorzaken, inclusief aan uw lever.

Gebruik niet meer dan 6 tabletten in 24 uur voor de behandeling van hoofdpijn of migraine. Dat stemt overeen met 1.500 mg acetylsalicylzuur, 1.500 mg paracetamol en 390 mg cafeïne.

Excedryn is vrij verkrijgbaar bij de apotheker. Als u een lever- of nierziekte heeft, overleg dan met uw arts voordat u paracetamol inneemt. Gebruik niet meer dan de aanbevolen dosis, aangezien dit ernstige schade kan veroorzaken, inclusief aan uw lever.